Agility

AGILITY

Agility LeVeKissä
Kesäaikana agilityä harjoitellaan omalla kivituhkakentällä, jossa esteet ovat esillä koko kesän. Meillä on muutama ryhmä, joissa on kouluttajat ja tähän mennessä kaikki halukkaat ovat päässeet ohjattuihin ryhmiin. Talkoovelvoitteen suorittaneet jäsenet voivat lunastaa itselleen avaimen kentälle ja harjoitella vapaina aikona itsekseen tai omatoimiryhmissä.Talvella olemme varanneet agilityhallista harjoitteluvuoroja jäsenille.

Agilitykouluttajaksi?
LeVeKissä on pienoinen pula agilitykouluttajista. Jos koskaan olet harkinnut agilitykouluttajaksi ryhtymistä, niin nyt on aika aktivoitua. Kouluttajana toiminen ei ole suinkaan tylsää talkootyötä, vaan tehokasta harjoitusta myös itsellesi. Muita kouluttaessa alkaa nähdä koko harrastuksen aivan uudesta näkökulmasta ja oppii uusia tapoja ratkaista erinäisiä pulmia, joihin agilityssä saattaa törmätä.

Kouluttajana toimimisen voi aloittaa kevyesti esim. ottamalla vastuun omatoimitreeniryhmän harjoitusten suunnittelemisesta vaikka yhdessä kaverin kanssa. Myös treeniryhmistä on mahdollista pyytää apukouluttajan paikkaa.

Jos innostut kouluttamisesta oikein tosissaan, niin LeVeKin hallitukselta saat suositukset SAGI:n koulutusohjaajakursseille. Kurssikuvaukset ja aikataulut löytyvät SAGI:n www-sivuilta osoitteesta http://www.agilityliitto.fi/.

Agilitykoulutuksesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä agilityvastaavaan.