Kurssit ja koulutukset

ARKITOTTELEVAISUUSKURSSI 28.9. – 26.10.21Kurssin kuvaus: Arjen tottelevaisuustaitoihin keskittyvä kurssi, joka on suunnattu yli 6kk ikäisille koirille. 

Kurssikerrat 5 kpl tiistaisin 28.9-.26.10.2021 klo 18.00-18.45. Kuudes kerta sovitaan erikseen ja toteutetaan sopivassa taajamaympäristössä.
Ensimmäisellä kerralla kurssi-infoa, joten varaudu pitämään koiraa autossa tuolloin, ensimmäinen kurssikerta kestää infon kanssa noin n. 1h15 min. 

Paikka: Sotavallantie 173, Lempäälä.

Kouluttajat: Auli Sirén (LeVeK) ja Maria Salokanto (Hämeen Spanielikerho).

Tiedustelut Hämeen Spanielikerholaisilta: Maria Salokanto <nektari@gmail.com>. Tiedustelut LeVekiläisiltä ja muilta: auli.siren@fimnet.fi.

Ilmoittautuminen tästä linkistä: https://forms.gle/fZmNcdrWh8t4z6GK7

Hinta: 20€ LeVeK ry:n ja Hämeen Spanielikerhon jäsenet ja 40€ muut. Lähetämme ilmoittautuneille kurssikirjeen, jossa on mm. tarkemmat maksutiedot.

Kurssilaiset (max. 8 kpl) otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja jaetaan kentällä kahteen pienryhmään. Etusija ilmoittautumisessa LeVeK ry:n ja Hämeen Spanielikerhon jäsenille.

Koirien on oltava rokotettuna Suomen Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti ensimmäiseen treenikertaan mennessä ja uusien rokotusten (pennut tai vanhentuneet rokotukset) jälkeisen 21 päivän varoajan on oltava ohi.

Ilmoittautumalla kurssille sitoudut noudattamaan kurssin ajankohdan aikaisia covid-19 -epidemiaan liittyviä aluehallintoviraston yleisiä ja LeVek ry:n erityisiä hygienia- ja turvaväliohjeistuksia. LeVek ry pidättää oikeuden kokonaan perua tai tehdä muutoksia kurssin ajankohtaan, osallistujamääriin tms. viranomaispäätösten näin vaatiessa.