Agility

Pete Huotarin agilitypäivä sunnuntaina 28.8.2022


Ilmoittautuminen jäsenille alkaa sunnuntaina 10.7. klo 16.00 ja päättyy 24.7. Ulkopuolisten ilmoittautumisaika on sunnuntaista 17.7. sunnuntaihin 24.7.2022. Aikaisemmin tulleita ilmoittautumisia ei huomioida. Linkki ilmoittautumiseen ja lisätietoihin päivästä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSee6MjE-34jVdxHQYN_GHhLyG6QNdTZbkvx-xSEr_-OCjT1vA/viewform?usp=sf_link


Aloittelevan harrastelijan agilitykurssi - Kohti hyppyratoja!


Kurssi toteutetaan Levek ry:n agilitykentällä (Sotavallantie 173, kivituhkapohja) tiistaisin ajalla 16.8. - 20.9.2022, (6.9. EI harjoituksia), yhteensä 5 harjoituskertaa. Ryhmiä on kaksi: klo 18 ja klo 19. Kummassakin ryhmässä on neljä paikkaa ja ryhmä toteutuu, jos siihen on vähintään kolme ilmoittautumista. Paikat täytetään ilmottautumisjärjestyksessä.

Kurssin hinta Levek ry:n jäsenille 35€ ja muille 60€.

Lisätietoja voi kysyä sähköpostilla eeva.a.reunanen (ät) gmail.com.

Ilmottaudu mukaan tästä linkistä: https://forms.gle/7S7tCJcMn5xZjZoa7


KURSSIKUVAUS:

Tavoitteena harrastella rennossa ilmapiirissä ja valmistaa koiria sekä ohjaajia kohti putkiralleja ja hyppyratoja. Kepit ja kontaktit eivät kuulu kurssin agendaan!

Kurssilla harjoitellaan helppoja perusohjauksia esteillä ja ”flät workkinä”, vahvistetaan esteosaamista sekä tekniikkaosaamista hypyillä ja koko kurssin ajan treenataan myös erilaisia agilitykoiran perustaitoja, kuten häiriöitä, ohjauksiin tuloa, etenemistä ja luopumista. Myös simppeleitä esteharjoitteita ja ratapätkiä tullaan tekemään ja saat hyviä eväitä itsenäiseen harjoitteluun.

Koiran alaikäraja 1v. Pohjaosaamista olisi hyvä olla jo alkeiskurssilta tai muuten hankittuna ainakin hieman. Koiran tulee myös olla perustottelevainen ja hallinnassa sekä tietenkin rokotettu Kennelliiton vaatimusten mukaisesti.

Kurssin kouluttajana toimii AVA1 - agilityn apuvalmentaja Eeva Reunanen.