Näitä meillä harrastetaan

Agility

Agility on esteratakilpailu, jossa koiraa ohjataan erilaisten esteiden yli. Parhaimmillaan laji on ohjaajan ja koiran täydellistä yhteistyötä. Ensimmäiset viralliset agilitykilpailut järjestettiin Suomessa 1987. Agility on levinnyt ympäri maailman ja lajin Maailmanmestaruuskilpailut järjestetään vuosittain. Suomessa MM-kisat on järjestetty vuonna 2000 ja 2008.

Agi väki harjoittelee kesäkaudella omalla hiekkakentällä ja talvikauden sisähallissa. Agilityssä pyörii useampi eri tasoinen ryhmä.

Lue lisää lajista.

Agility ryhmistä tietoja löydät täältä.

Agilitykoulutuksesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä agilityvastaaviin.

PK-lajit

Nenähommat ovat koirille mieluisia. Niitä rekut pääsevät toteuttamaan ns maastolajeissa ja ohjaajat saavat siinä sivussa liikuntaa ja raitista ilmaa mukavassa seurassa. Monia puraisee siinä sivussa kisakärpänen. 

Maastolajeista treenaamme metsäjälkeä, henkilöhakua, etsintää ja viestiä sekä esineruutua.  Järjestämme myös koulutusta ja kursseja eri lajeissa. Joukkomme koostuu aktiivisista ja toimintaan sitoutuneista ihmisistä ja hyvin erirotuisista koirista. Lajeihin pääsee tutustumaan, ellei niistä ole aikaisempaa kokemusta.

Pk-tottelevaisuutta treenataan keväästä syksyyn kentällä maanantaisin ja perjantaisin klo 18 alkaen. Tervetuloa tutustumaan!

Jos maastolajit kiinnostavat, ota rohkeasti yhteyttä pk-vastaavaan: levekpkvastaava@gmail.com

Lue lisää lajista.

PK-kursseista tiedot löytyvät täältä.

Rally-toko

Rally-tokoa koulutetaan LeVeK ry:ssä ympäri vuoden useammassa ryhmässä, talvisin hallissa ja kesäisin omalla kentällämme. Koulutuksia on niin aloitteleville kuin kilpailevillekin ja järjestämme myös möllirally-kisoja ja virallisia kisoja. LeVeK ry on myös osallistunut rally-tokon SM- ja Piirinmestaruuskisoihin.

Mikäli laji kiinnostaa ja haluat tulla tutustumaan, ole yhteydessä rally-tokovastaaviin.

Lue lisää lajista.

Rally-toko koulutukset ovat täällä.

Kokeet ja kilpailut löytyy täältä

Toko

Tokoa treenataan ympäri vuoden. Kesällä LeVeK:n omalla kentällä ja talvikaudella hallissa. Toko-koulutuksen alaisuuteen kuuluvat myös tottelevaisuuden peruskurssit, eli pentukurssit, arkitottelevaisuuskurssit ja toko:n alkeiskurssit. 

Tokoiluun tai tottelevaisuuden peruskursseihin liittyvistä asioista voi rohkeasti kysellä lisää ottamalla yhteyttä toko-vastaavaan: toko.levek@gmail.com

Lue lisää lajista.

Toko koulutukset löydät täältä.