Talkoo-ohjeet

TALKOOT

TALKOISIIN ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittaudu kunkin tapahtuman talkoovastaavalle.

Tietoa tapahtumista löydät jäsenille tarkoitetusta Facebook-ryhmästä sekä näiltä sivuilta ja alta. Esimerkkejä erilaisista tehtävistä löydät täältä.

Kerro mihin aikaan olet käyttävissä, toive tehtävästä ja muut tarvittavat tiedot (ruoka-allergiat, s.posti, puhelinnumero ym.). Moneen tehtävään tarvitaan useampi henkilö , esim. kanttiiniin voi pari henkilöä tehdä ruoat/ leipomukset ja kolmas toimii sitten ruokavastaavana tapahtumapäivänä.

TALKOOLISTAT

Ohje 2021:

  •  Avain/5h talkootyötä, ensimmäinen ohjattu ryhmä/koirakko/10h talkootyötä, toinen ohjattu ryhmä/5h. Vuoden maksimi talkoomäärä 20h. Etusija talvihallitreeneihin talkoot tehneillä. 1.8. jälkeen jäseniksi liittyneiden talkoovelvoite ja talvitreenipaikka käsitellään tapauskohtaisesti.
  • Talkootapahtuman vastuuhenkilö huolehtii, että talkoolaisten tunnit otetaan ylös.
  • Talkoolaiset itse pitävät myös huolen, että tapahtuman vastuuhenkilö saa tehdyt tunnit tietoonsa.
  • Jos talkoilet jonkun puolesta (sovittava mieluiten etukäteen), myös hänen nimensä ilmoitetaan.
  • Pidempään talkoopäivään kuuluu kahvi/tee ja leivät ja/tai lämmin ateria. 
    Karkit, pullat, makkarat ja limsat kanttiinista omalla rahalla.
  • Talkoissa on hyvä varautua olemaan vähintään puolipäivää (4 tuntia). Tarkemmat aikataulut tapahtuman vastaavalta
  • Omia tunteja tekevällä harrastajalle ei ole määritelty ikärajaa, mutta talkoilijan on kyettävä hoitamaan hommansa. Toisen puolesta talkoilevalle suositus alaikäraja 10v. Talkoilijan on oltava “hyödyksi” talkooporukalle. Talkoovastaavan ilmoitusohjeet:


Ilmoita talkootunnit sähköpostitse: talkoot.levek@gmail.com . Kirjoita sähköposti tai laita tunnit excel-taulukkoon ja taulukko sähköpostin liitteeksi.

Laita otsikoksi tapahtuman nimi ja päivämäärä/päivämäärät. Lajivastaavat voivat ilmoittaa talkoot kuukausittain esim. agility/kesäkuu.

Ilmoita talkoilijoiden nimet sukunimen mukaan aakkosjärjestyksessä ja nimen perään laita tuntimäärä. Jos tapahtuma on monipäiväinen, laske talkoilijan tekemät (ja mahdollisesti talkoilijan puolesta tehdyt) tunnit yhteen ja ilmoita vain yksi luku. Jos joku talkoilee toisen puolesta, voit laittaa kyseisen henkilön nimen sulkuihin tuntimäärän perään. Matin tunnit Maijalle = Meikäläinen Maija 5 h (Matti Meikäläinen).

Ilmoita talkootunnit kohtuullisen ajan kuluessa tapahtumasta (kohtuullinen aika=kaksi viikkoa).

Ystävällisin terveisin,
Merja Leppänen, talkoovastaava