Talkoo-ohjeet

TALKOOT

TALKOISIIN ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittaudu kunkin tapahtuman talkoovastaavalle.

Tietoa tapahtumista löydät jäsenille tarkoitetusta Facebook-ryhmästä sekä näiltä sivuilta ja alta. Esimerkkejä erilaisista tehtävistä löydät täältä.

Kerro mihin aikaan olet käyttävissä, toive tehtävästä ja muut tarvittavat tiedot (ruoka-allergiat, sposti, puhelinnumero ja mitä muuta koet tarpeelliksi). Moneen tehtävään tarvitaan useampi henkilö samaan aikaan ja tehtävät voivat jakautua useammalle. Esim kanttiinin voi pari tehdä ruoat/ leipomukset ja kolmas toimii sitten ruokavastaavana tapahtumapäivänä.

TALKOOLISTAT

Ohje 2019:

  • Talkootapahtuman vastuuhenkilö huolehtii, että talkoolaisten tunnit otetaan ylös.
  • Talkoolaiset itse pitävät myös huolen, että tapahtuman vastuuhenkilö saa tehdyt tunnit tietoonsa.
  • Jos talkoilet jonkun puolesta (sovittava etukäteen), myös hänen nimensä ilmoitetaan.
  • Pidempään talkoopäivään kuuluu kahvi/tee ja leivät ja/tai lämmin ateria. 
    Karkit, pullat, makkarat ja limsat kanttiinista omalla rahalla.
  • Talkoissa on hyvä varautua olemaan vähintään puolipäivää (4 tuntia). Tarkemmat aikataulut tapahtuman vastaavalta
  • Omia tunteja tekevällä harrastajalle ei ole määritelty ikärajaa, mutta talkoilijan on kyettävä hoitamaan hommansa. Toisen puolesta talkoilevalle suositus alaikäraja 10v. Talkoilijan on oltava “hyödyksi” talkooporukalle. 

Talkoovastaan ilmoitusohjeet:


Ilmoita talkootunnit sähköpostitse jenni.levek@gmail.com. Kirjoita sähköposti tai laita tunnit excel-taulukkoon ja taulukko sähköpostin liitteeksi.

Laita otsikoksi tapahtuman nimi ja päivämäärä/päivämäärät. Lajivastaavat voivat ilmoittaa talkoot kuukausittain esim. agility/kesäkuu.

Ilmoita talkoilijoiden nimet sukunimen mukaan aakkosjärjestyksessä ja nimen perään laita tuntimäärä. Jos tapahtuma on monipäiväinen, laske talkoilijan tekemät (ja mahdollisesti talkoilijan puolesta tehdyt) tunnit yhteen ja ilmoita vain yksi luku. Jos joku talkoilee toisen puolesta, voit laittaa kyseisen henkilön nimen sulkuihin tuntimäärän perään. Matin tunnit Maijalle = Meikäläinen Maija 5 h (Matti Meikäläinen).

Ilmoita talkootunnit kohtuullisen ajan kuluessa tapahtumasta (kohtuullinen aika=kaksi viikkoa).

Ystävällisin terveisin,
Jenni Kulmala / LeVeK ry jäsensihteeri