Jäsenille

Jäsenmaksut 2021:
    varsinainen jäsen 30 euroa
    perheenjäsen 5 euroa
    liittymismaksu 5 euroa

Loppuvuoden jäsenmaksu 1.8. jälkeen liittyville varsinaisille jäsenille 15 euroa.

Jos haluat jäseneksi, täytä hakemuslomake ja lähetä se. Tutustu myös yhdistyksen sääntöihin.

Yhdistyksen hallitus käsittelee uudet jäsenhakemukset seuraavassa hallituksen kokouksessa.

HUOM!
PK-haku - kysy ryhmään pääsystä ja valintamenettelystä PK-vastaavalta. Seuraavan kerran ryhmiä täydennetään keväällä 2021.

PK-jälkiryhmät ovat toistaiseksi täynnä. / maastoja ei ole enempää käytettävissä.

Tervetuloa jäseneksi!

Yleisohjeet jäsenille vuodelle 2021

Talkoovelvoite vuoden 2021 alusta
Palautetaan talkoovelvoite. Avain/5h talkootyötä, ensimmäinen ohjattu ryhmä/koirakko/10h talkootyötä, toinen ohjattu ryhmä/5h. Vuoden maksimi talkoomäärä 20h. Etusija talvihallitreeneihin talkoot tehneillä. 1.8. jälkeen jäseniksi liittyneiden talkoovelvoite ja talvitreenipaikka käsitellään tapauskohtaisesti.

Talkoista kuitenkin pidetään kirjaa talkoo-ohjeen mukaisesti, jotta mahdollisiin tukihakemuksiin meillä on näyttöä tehdyistä tunneista. 

Katso myös talkoo-ohjeet


- - - -

Edustus
LeVeK ry:n  jäsenillä ei ole edustuspakkoa. Agilityn ohjattuihin treeneihin on etusija yhdistystä edustavilla koirakoilla. Yhdistys tukee osallistumista arvokilpailuihin. Yhdistys maksaa arvokisojen osallistumismaksut sekä joukkuekilpailuissa, että yksilökilpailuissa, mikäli koirakko edustaa LeVeK ry:tä.

- - - -

Ryhmäpaikkamaksut 2021
Kesäkausi 2021 omalla kentällä.
Maksut maksetaan LeVeKin tilille, kun lajiohjaaja on vahvistanut ryhmäpaikan ja maksuviitteen.

  • Agilityn ohjattu ryhmäpaikkamaksu 
  • Tokon ohjattu ryhmäpaikkamaksu 
  • Rally-tokon ohjattu ryhmäpaikkamaksu 

Maksut maksetaan LeVekin tilille FI13 5228 0320 1347 99. Muista käyttää viitettä.

- - - -

Avaimen luovutusehdot
Avaimen panttimaksu on 30 €. Panttimaksu luovutetaan takaisin, kun avain palautetaan.  Avain palautetaan ainoastaan avainvastaavalle, jonka valitsee yhdistyksen hallitus. Avain luovutetaan panttimaksun kuittia vastaan. Avaimen katoamisesta tulee ilmoittaa avainvastaavalle. Avaimen kadottaja voi joutua korvaaman uuden sarjoituksen lukkoihin (arvo n. 1500 euroa). Hallitus voi valtuuttaa avainvastaavan keräämään avaimen pois, mikäli havaitaan väärinkäyttöä. Tällöin panttimaksua ei palauteta.

Avainta anotaan kirjallisesti hallitukselta. Avain on tarkoitettu yhdistyksen täysivaltaisen aktiivisen jäsenen henkilökohtaiseen käyttöön. Haltija vastaa tiloihin päästämistään henkilöistä, ja siitä mahdollisesti aiheutuvista vahingoista.

Mikäli avaimen haltija eroaa/erotetaan yhdistyksestä, tai hallussapitoon vaadittavat kriteerit eivät muuten täyty, avain on välittömästi palautettava. Avaimen palauttamisesta mahdollisesti aiheutuvat kulut (esim. postimaksu) maksaa avaimen haltija.

Jos avain luovutetaan alaikäiselle, avaimesta vastaa hänen huoltajansa. Toimihenkilöt saavat tarvitsemansa avaimet ilman panttimaksua.

Valioaita

LeVeK ry maksaa laatan valionarvon saavuttavalle koiralle 2019 alkaen. 
2019 alusta alkean vahvistetut kaikki valionarvon saaneet voivat anoa laattaa hallitukselta viimeistään 1kk kevät- tai syyskokousta ja laatat julkaistaan näiden kokouksien yhteydessä kaksi kertaa vuodessa.

Valioaitaan pääsevät myös koirat, joilla ei ole näyttelytulosta, mutta valion arvoon oikeuttavat tulokset lajista. Tällainen "varjovalio" merkitään lainausmerkeillä.

* Laatta on aina samankokoinen kuin esimerkki kuvassa. 
* Siihen mahtuu 5 riviä tekstiä.
* Toiveena on, että siinä on tittelit, koiran nimi, syntymä aika sekä ohjaaja/omistaja. 
* Jos titteleitä on niin paljon, että tarvitsee kaksi riviä, voi kutsuma nimen jättää pois.

* Ennen vuotta 2019 valioituneet voivat ostaa laatan itse kimppatilauksen yhteydessä. 
* Jos haluaa päivittää titteleitä myöhemmin, voi omakustanteena ostaa uuden laatan. Tiedot tästäkin hallituksen kautta kimppatilaukseen.

Laattoja tilataan pari kertaa vuodessa kimppatilauksena.
Kaikki tilaukset kootusti hallituksen kautta.  
Petri Saarinen hoitaa tilaukset Laatupalkinto Virtaselle. 
Laatan hinta on 14€.