Toiminta

TOKO


Tokoa koulutetaan ympäri vuoden tiistaisin pääasiassa kahdessa ryhmässä LeVeK:n omalla kentällä. Toko-koulutuksen alaisuuteen kuuluvat myös tottelevaisuuden peruskurssit, eli pentukurssit, arkitottelevaisuuskurssit ja toko:n alkeiskurssit. 

Tokoiluun tai tottelevaisuuden peruskursseihin liittyvistä asioista voi rohkeasti kysellä lisää ottamalla yhteyttä toko-vastaavaan:
Kimmo Järvinen
toko.levek@gmail.com
 

RALLY-TOKO


Rally-toko on 2000-luvun alkupuolella Yhdysvalloissa kehitetty laji, joka yhdistää elementtejä tokosta, agilitystä ja koiratanssista. Rally-tokossa suoritetaan rata, joka koostuu erilaisista tehtäväkyltistä. Kylttejä on radalla 10–20 kpl 3-5 metrin välein, ja rata vaikeutuu mitä korkeammalle luokissa edetään. 

Rally-tokoa koulutetaan LeVeK ry:ssä ympäri vuoden useammassa ryhmässä, talvisin hallissa ja kesäisin omalla kentällämme. Koulutuksia on niin aloitteleville kuin kilpailevillekin ja järjestämme myös möllirally-kisoja ja virallisia kisoja. LeVeK ry on myös osallistunut rally-tokon SM- ja Piirinmestaruuskisoihin.

Mikäli laji kiinnostaa ja haluat tulla tutustumaan, ole yhteydessä rally-tokovastaavaan:
Lili Scarpellini
rallytoko.levek@gmail.com

AGILITY

Agility on esteratakilpailu, jossa koiraa ohjataan erilaisten esteiden yli. Parhaimmillaan laji on ohjaajan ja koiran täydellistä yhteistyötä. Ensimmäiset viralliset agilitykilpailut järjestettiin Suomessa 1987. Agility on levinnyt ympäri maailman ja lajin Maailmanmestaruuskilpailut järjestetään vuosittain. Suomessa MM-kisat on järjestetty vuonna 2000 ja 2008.

Agilitykoulutuksesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Pasi Korteen: pasitk@gmail.com

PK-LAJIT


Pk-tottista treenataan kentällä maanantaisin ja perjantaisin klo 18 alkaen. Tervetuloa tutustumaan! Maastolajeista treenaamme aktiivisesti ja tavoitteellisesti metsäjälkeä, henkilöhakua, etsintää ja viestiä.  Järjestämme myös tottelevaisuuskoulutusta sekä haku- ja jälkikursseja. Etsimme joukkoomme erityisesti aktiivisesti/tavoitteellisesti treenaavia koirakoita, mutta voi tulla myös tutustumaan lajeihin. Porukkamme koostuu hyvin erirotuisista koirista sekä eritasoisista koirakoista.

Jos maastolaji kiinnostavat, ota yhteyttä pk-vastaavaan: kaarina.marjatta@gmail.com