LeVeK

Jäsenyys


Jäsenmaksut 2018:

    varsinainen jäsen 30 euroa
    perheenjäsen 5 euroa
    liittymismaksu 5 euroa

Loppuvuoden jäsenmaksu 1.8. jälkeen liittyville varsinaisille jäsenille 15 euroa.

Jos haluat jäseneksi, täytä hakemuslomake ja lähetä se. Tutustu myös yhdistyksen sääntöihin.

Yhdistyksen hallitus käsittelee uudet jäsenhakemukset seuraavassa hallituksen kokouksessa.

HUOM!
PK-hakuryhmään mahtuu pari uutta aktiivista treenaajaa.
PK-jälkiryhmät ovat toistaiseksi täynnä. / maastoja ei ole enempää käytettävissä.

Tervetuloa jäseneksi!
 

PDF-tiedostoLeVeK ry säännöt 2018.pdf (121 kB)
LeVeK ry säännöt
PDF-tiedostoVuoden+Koirat+säännöt-2017.pdf (464 kB)
2017 Vuoden koira kilpailujen säännöt

Yleisohjeet jäsenille vuodelle 2018

 

Talkoovelvoite vuoden 2018 alusta 10 h koskee kaikkia kentän/maastojen käyttäjiä (myös avaimelliset ja avaimettomat kentän käyttäjät, vaikka eivät kuulu mihinkään ryhmään). 
Lisäksi velvoite on 10h/ulkoryhmäpaikka/laji ja 10h/ talven halliryhmäpaikka/laji. Talkoovelvoite on kuitenkin enintään 40 tuntia/ohjaaja/vuosi. 
Talven halliryhmänpaikkaa varten on talkootuntimäärä oltava tehtynä 30.8. mennessä.

Kesken vuoden tulevan uuden jäsenen: 1.8. jälkeen liittyvän on tehtävä ulkoryhmäpaikasta puolet tunneista ja talviryhmästä täydet tunnit.


Poikkeustapauksessa talkoovelvoitteen saa suorittaa jäsenen puolesta toinen henkilö, mutta asia tulee sopia etukäteen tapahtumavastaavan kanssa. Talkootyöksi lasketaan kaikki yhdistyksen eteen tehty työ esim. kentän ja pihapiirin kunnostustyöt, kilpailuiden ja tapahtuminen järjestäminen/henkilöstönä toimiminen, kouluttaminen ja toimikuntatehtävät.


Edustus
LeVeK ry:n  jäsenillä ei ole edustuspakkoa. Agilityn ohjattuihin treeneihin on etusija yhdistystä edustavilla koirakoilla.Yhdistys tukee osallistumista arvokilpailuihin. Yhdistys maksaa arvokisojen osallistumismaksut sekä joukkuekilpailuissa, että yksilökilpailuissa, mikäli koirakko edustaa LeVeK ry:tä.

Maksut 2018

  •  Agilityn ohjattu kenttäkausimaksu 45 euroa
  •  Tokon ohjattu kenttäkausimaksu 25 euroa
  •  Rally-tokon ohjattu kenttäkausimaksu 25 euroa

Maksut maksetaan LeVekin tilille FI13 5228 0320 1347 99 kun lajivastaava on vahvistanut ryhmäpaikan. 


Avaimen luovutusehdot

Avaimen panttimaksu on 30e. Panttimaksu luovutetaan takaisin, kun avain palautetaan.  Avain palautetaan ainoastaan avainvastaavalle, jonka valitsee yhdistyksen hallitus. Avain luovutetaan panttimaksun kuittia vastaan. Avaimen katoamisesta tulee ilmoittaa avainvastaavalle. Avaimen kadottaja voi joutua korvaaman uuden sarjoituksen lukkoihin (arvo n. 1500 euroa). Hallitus voi valtuuttaa avainvastaavan keräämään avaimen pois, mikäli havaitaan väärinkäyttöä. Tällöin panttimaksua ei palauteta.

Avainta anotaan kirjallisesti hallitukselta. Avain on tarkoitettu yhdistyksen täysivaltaisen jäsenen henkilökohtaiseen käyttöön. Haltija vastaa tiloihin päästämistään henkilöistä, ja siitä mahdollisesti aiheutuvista vahingoista.

Mikäli avaimen haltija eroaa/erotetaan yhdistyksestä, tai hallussapitoon vaadittavat kriteerit eivät muuten täyty, avain on välittömästi palautettava. Avaimen palauttamisesta mahdollisesti aiheutuvat kulut (esim. postimaksu) maksaa avaimen haltija.

Jos avain luovutetaan alaikäiselle, avaimesta vastaa hänen huoltajansa. Toimihenkilöt saavat tarvitsemansa avaimet ilman panttimaksua.